A Grant Thornton Magyarország, támogatva a közös családi programokat, idén részt vett a Sződligeti Vándorfakanál versenyén. A verseny Sződliget és környékén egy igen nagyhírű és régre visszanyúló hagyományokkal rendelkező rendezvény.
Május 1-jén, azaz a munka ünnepén kollégáink közösen vettek részt a nagy megmérettetésen, ahol a zsűri a hús nélküli és a húsos ételek kategóriában indított versenyt.
Sikereink között az alábbi elnyert díjakat tudhatjuk:
-
Molnár Viktor egy arab ételt főzött, Kelet ízei – Shakshuka sült csicseriborsóval, padlizsánnal és naan kenyérrel
I. helyezés a hús nélküli ételek kategóriában
- Berszán Tamás és Bak András Brassói aprópecsenyét készített
Különdíj a húsos ételek kategóriában
-
Vajna Zsófia vezetésével a FunCook Team pedig vörösboros szarvaspörköltet készített, burgonyafánkkal
Különdíj a húsos ételek kategóriában
Mindezen győzelmek mellett, idén minket ért a megtiszteltetés, hogy a korábbi győztesek mellé a Mi nevünk is felkerült a Vándorfakanálra. Ezáltal, mint kategória nyertes jövőre az első hely megvédéséért indulunk.
A rendezvényen a főzésen kívül sok egyéb más programmal is készültek a vendégek számára, mint például az evezési verseny amiben kollégánk, Avar Ágnes elnyerte a női kategória I. helyezését, innen is gratulálunk Neki! Ezen kívül volt még egy közös májusfa állítás, csoportos edzés, fűszer felismerő verseny stb.
Ezúton is köszönjük Jakab Ágostonnak a szervezést, és minden résztvevő kollégának a jó hangulatú, közös vasárnapi főzést!
Gratulálunk a szakácsoknak és segítőiknek a szép eredményekért!