Hírek

Bemutatjuk munkaügyi kiegészítő szolgáltatásainkat

A Grant Thornton célja, hogy a hagyományos bérszámfejtési tevékenység mellett tanácsadást nyújtson azon ügyfeleinek, ahol nincs megoldva a HR tevékenység belső erőforrásokkal, vagy külső szolgáltatókkal. Ennek során Önök visszajelzést és támogatást kapnak azzal kapcsolatban, hogy a munkaügyi struktúra, illetve a foglalkoztatási gyakorlat megfelel-e a jelenlegi jogszabályi előírásoknak, hatósági elvárásoknak.
Munkaügyi kiegészítő szolgáltatásaink az alábbiakat foglalják magukban:

  • Részt veszünk a munkaügyi személyi anyagok elkészítésében, frissítésében, módosításában.
  • Segítjük minden elszámolási időszak végén a bérszámfejtés munkáját, illetve a munkaidő-kerettel kapcsolatosan felmerülő feladatok kezelését.
  • Figyeljük a pihenőidő kiadását, valamint a ledolgozható munkaidő maximális mértékének betartását.
  • Rendszeres időközönként belső ellenőrzéseket végzünk, ellenőrizzük, hogy minden a jogszabályi előírások alapján történik-e, a feltárt hiányosságok megszüntetésére javaslatot teszünk.
  • Állásfoglalást adunk kérdéses helyzetekre vonatkozóan, rendelkezésre állunk folyamatosan munkaügyi kérdésekben, elkészítjük az esetleges felmondásokhoz szükséges dokumentációkat.

Fenti munkaügyi tanácsadási szolgáltatásainkat eseti és állandó formában tudjuk nyújtani. Az eseti munkaügyi tanácsadás célja munkaügyi gondok, munkaügyi válsághelyzetek tanácsadói támogatása, állandó munkaügyi tanácsadásunk azonban egy folyamatos szakmai felügyelet és tanácsadói támogatás telefonon, emailben és személyesen.Bízunk benne, hogy tájékoztatónkat hasznosnak találta.

Amennyiben további kérdése van a témával kapcsolatban, szívesen állunk rendelkezésére.

Vegye fel a kapcsolatot szakértőnkkel

Hírlevél

Tájékozódjon a szakma legfrissebb híreiről!

Feliratkozás

Olvassa el korábbi híreinket és elemzéseinket.